Spring naar inhoud

Ontharen voor vrouwen en mannen

Beleza's Mundo wax studio Zaandam

Ontharen voor vrouwen

De meest gebruikte vorm van ontharen is scheren. Dat komt waarschijnlijk omdat het goedkoop is, en omdat je het zelf thuis kunt doen. Veel vrouwen gebruiken hiervoor scheermesjes. Elektrisch scheren kan ook maar is wat duurder. Voor veel vrouwen is het verwijderen van het haar bij de bikinilijn op deze manier slechts een korte termijn oplossing. Regelmatig scheren brengt zo zijn nadelen mee. Vaak krijg je na het scheren van de bikinilijn last van rode bultjes, jeuk en huid irritaties. Enige tijd na deze behandeling groeien de haartjes weer terug als harde stoppels, en daar zit je toch ook niet op te wachten.

Bikini Wax

Als je kiest voor een lange termijn oplossing, dan is het waxen van de bikinilijn een goede optie, zeker als het deskundig wordt uitgevoerd. De haartjes worden door middel van wax verwijderd. Helaas wordt deze vorm van ontharing gezien als een pijnlijke behandeling. Ten onrechte! Als je kiest voor ontharing met gebruik van een goede type wax, en let op de juiste huidverzorging, dan is waxen de beste manier om langdurig te ontharen. Het hiervoor genoemde geldt niet alleen voor het ontharen van de bikinilijn, maar ook voor andere lichaamsdelen. Veel vrouwen laten armen, benen en gezicht ontharen door middel van waxing. En het zijn niet alleen de vrouwen.

Ontharen voor mannen

Steeds meer mannen willen ook af van overtollig lichaamshaar, en kiezen daarbij voor een vakkundige wax behandeling. Meestal gaat het hierbij om het ontharen van buik, borst, rug en benen. Uiteraard is deze opsomming niet volledig.

Wax Salon in Zaandam

Woon je in Zaandam of omgeving, kijk dan eens op de website van Belleza's Mundo, een eerste klas wax studio met heel veel tevreden klanten. Belleza's Mundo heeft zich gespecialiseerd in ontharing door middel van hot wax, en met name Brazilian Wax. Belleza’s Mundo Waxing maakt gebruik van dé top-merken wereldwijd: Lycon, Perron Rigot en Outback Organics. Er wordt nooit op kwaliteit bezuinigd, want met deze waxen/harsen wordt de behandeling niet alleen veel pijnlozer, maar is uw huid na de behandeling ook niet rood of geïrriteerd. Dat komt omdat deze merken wax/hars zich hechten aan de haartjes en niet aan de huid.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak:

Bellezas Mundo Waxing
J. Krijverstraat 17
1507 WD Zaandam (Wijk Westerwatering)
Noord Holland
Tel: 06-53680106
Email: info@bellezas-mundo.nl
Website: http://bellezas-mundo.nl/
Categorie: waxing salon, waxing studio, beauty salon

Bezoek ook : http://zaandam.eigenstart.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *