Spring naar inhoud

Zakelijk vastgoedbeheer

Wie eigenaar is van een zakelijk pand heeft er alle belang bij om dit gebouw zo goed mogelijk te onderhouden of te beheren. Of het nu gaat over een atelier of over een kantoor, heeft weinig belang. Dit is namelijk het visitekaartje van je onderneming. Je kunt ondernemer de enige eigenaar zijn van het pand dat je voor zakelijke doeleinden gebruikt. Het is eveneens mogelijk dat je de eigenaar bent van een atelier of kleine fabriek op een bedrijventerrein. In dit tweede geval krijg je altijd te maken met de andere eigenaars van wie de firma eveneens is gevestigd binnen hetzelfde industrieel complex. Ben je vooral werkzaam in de dienstensector? In dat geval is het best mogelijk dat je slechts de eigenaar bent van je eigen kantoorruimte dat deel uitmaakt van een groot kantorencomplex. Zakelijk vastgoedbeheer bestaat in alle maten en soorten. Bij Imperio Vastgoedbeheer is dit onze specialiteit.

Wat mag u verwachten van Imperio Vastgoedbeheer

Als zaakvoerder wil je altijd het beste voor je bedrijf. Jij bent een specialist in je vak en wil je klanten zo goed mogelijk kunnen verder helpen. Dit kan enkel als je de huisvesting van je onderneming helemaal op orde hebt. Imperio Vastgoedbeheer heeft als missie je daarbij te helpen. Of het nu over één gebouw gaat waar je zelf als ondernemer eigenaar van bent of over een kantoor of atelier dat deel uitmaakt van een zakelijk complex, maakt voor ons weinig uit. Wij zijn op de hoogte van alle wettelijke verplichtingen op het gebied van zakelijk VVE-beheer. Bij Imperio Vastgoedbeheer kun je terecht voor zowel het onderhoud van je pand als voor juridische bijstand gerelateerd aan jouw zakelijk vastgoed. https://imperiovastgoed.com/vve-beheer-uitbesteden/

Mogelijkheden bij Imperio Vastgoedbeheer

Elk bedrijf heeft andere noden. Bij Imperio Vastgoedbeheer zijn we ons daar heel erg van bewust. Bij ons kun je terecht voor zowel het administratieve, bestuurlijke, maar ook het technische of MJOP-beheer van je zakelijk pand. Neem even contact met ons op om jouw mogelijkheden door te nemen.

Imperio Vastgoed
Hoogstraat 5,
1541KW Koog aan de Zaan
T: +31 75 77 22 441
E: info@imperiovastgoed.com

#Vastgoedbeheer  #VVEBeheer  #KoogaandeZaan  #Zaandam  #Zaanstad #Amsterdam  #Purmerend  #Beverwijk

 

2 gedachten over “Zakelijk vastgoedbeheer

  1. Pingback: Vastgoedbeheer voor particulieren – Lotus Specials Real Estate

  2. Pingback: Zaandam Vastgoedverhuur Prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *